Hybenkerneolie og de mange herlige egenskaber den besidder

Hybenkerneolie er et virkelig bemærkelsesværdigt naturprodukt med fantastiske hudforyngende og hårkonditioneringsegenskaber.

Olien er blevet anvendt i generationer af de andinske indianere i Chile, der har anerkendt for mange år siden, at hybenolien har enestående helbredende fordele for hudpleje og hårpleje.

Fordele ved hybenkerneolie

Hvis du forsøger at forhindre rynker, eller endda selvom de allerede har taget fat i din hud, har hybenkeneolie  mange unikke egenskaber, der gør det til et godt valg for aldrende eller beskadiget hud.

Nærer og regenererer

Hybenkerneolie holder huden smidig og stærk med en nærende hud fyldt med vitaminerne A, C og E. Olien  er også meget rig på linolsyre og alfa-linolsyre, som fremmer cellulær regenerering og holder huden ungdommelig.

Øger kollagenproduktionen

Hybenkerneolie opfordrer faktisk huden til at danne sit eget kollagen på grund af dets naturligt forekommende A-vitamin.
 

Penetrerer huden nemt

I modsætning til andre olier til moden hud er hybenkerneolie sammenfaldende og betragtes som en “tør olie”, hvilket betyder, at den hurtigt synker ind i huden. Dette gør det muligt for dens essentielle fedtsyrer virkelig at trænge ind og lindre tør hud.

10 super egenskaber for hybenkerneolie

Alle olier har særlige egenskaber, der gør dem velegnet til naturlig lindring, healing og behandling af forskellige problemer og udfordringer.

Her får du ti bud på egenskaber for hybenkerneolie.

1. Nærende olie til tør hud

Hybenkerneolie er god til huden, da den er rig på de essentielle fedtsyrer, såsom linolsyre (en omega-6 fedtsyre) såvel som linolensyre (også kaldet omega-3 fedtsyre). Olien bruges ofte i forskellige kommercielle hudplejeprodukter og er meget effektiv til at bekæmpe tegn på aldring. Påfør hybenkerneolie til tør og revnet hud for at nære og rehydrere denne. Det er især effektivt på fedtet hud, tørre albuer og knæ samt revnede læber og hæle.

2. Fugtighedscreme

Hybenkerneolie har et højt indhold af essentielle fedtsyrer og er et perfekt hudhydratiseringsværktøj. Spray en lille hybenkerneolie blandet med vand på din hud for at rehydrere og låse fugtigheden inde. Dette skønhedstrick er især godt om sommeren.

3. Tørt hår

Gør dårlige hårdage til en ting fra fortiden ved blot at opvarme lidt hybenkerneolie i en skål (det skal ikke være for varmt, kun varmt nok til det er behageligt at røre ved. Du kan evt. varme olien ved at sætte den i en skål, som du så lægger i en anden skål med varmt vand.) og derefter massere det i dit hår og hovedbunden. Lad det sidde i cirka en time og vask derefter grundigt efter med vand og en mild sæbe. Det vil efterlade et blødt, revitaliseret hår.

4. Skæl

Hybenkerneolie olie er bevist at hjælpe med skæl og andre lignende hovedbundsforhold. Bare massage ren hybenkerneolie i hovedbunden, lad det sidde i 30 minutters tid og vask derefter med vand og sæbe.

5. Kedeligt hår

Hvis du vil genoplive dit hår og sætte liv og skinnet tilbage i dine lokker, så er hybenkerneolie billetten dertil. Massér lidt opvarmet hybenkerneolie i håret, før du vasker dit det, og du vil bringe skinnet tilbage til permanentet, farvet eller kedeligt hår. Hybenkerneolie er rig på vitaminer, og det gør den ideel til at tilføre friskheden og siklefølelsen tilbage til dit triste og livsløse hår.

6. Lad din hud skinne

Hybenkerneolie giver en smuk og naturlig glød til huden, når den bruges regelmæssigt. Ikke kun denne olie hjælper med at udglatte fine linjer og rynker og endda din hudtone, men også hybenkerneolie giver din hud en smuk og sund glød! Prøv det, du vil elske dens smukke effekt på huden.

7. For tidlig aldring

Tegnene på for tidlig aldring og hudpigmenteringsproblemer reagerer også godt på hybenkerneolie. Læg blot et par dråber af olien på nogle vatrondeller og dab de berørte områder flere gange om dagen.

8. Behandling af ar

Brug ren hybenkerneolie olie på strækmærker, alderspletter, hyper-pigmentering, forbrændinger og ar. Oliens astringerende og hudplejende egenskaber vil bidrage til at fremskynde helingsprocessen samt hydrere og fugte området.

9. Nyd superfine negle

Hybenkerneolie kan nære og hydrere dine skøre negle, hvilket gør dem stærkere og sundere. Massér dine negle hver aften i løbet af en uge med hybenkerneolie før du går i seng og se den vidunderlige forskel det gør for dine negle.

10. Solskoldning

Påfør hybenkerneolie til solskoldning og føl den beroligende effekt med det samme. Olien vil også forsigtigt hjælpe helingsprocessen og reducere betændelsen.
Hybenkerneolie fra Chleopatra

Prøv din hybenkerneolie lige her

Hos CHLEOPATRA tilbyder vi dig en 100% ren hybenkerneolie – helt fri for kedelig kemi. Olien er økologisk og uraffineret, for at bevare alle oliens gode egenskaber.

Har du prøvet hybenkerneolie? Kender du til andre fordele eller egenskaber for hybenkerneolie, som du vil dele med os? Fortæl os om dine oplevelser eller stil dine spørgsmål herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få Gratis E-bog & E-mail Kursus om olie

Download Mini Olie Guiden  gratis i dag og find den olie, der bedst matcher din hud. Du får også et gratis e-mail kursus fra CHLEOPATRA.