Tag Arkiver: Kosmetik

Hybenkerneolie som kosmetik

Hybenkerneolie som kosmetik Hybenkerneolie anvendes ofte af de store kosmetik producenter som et ekstra blødgørende element. Men hybenkerneolie er så mild og god ved huden, at den sagtens kan bruges i sin rene form. Hyben olie (eller hybenkerneolie) til kosmetiske formål opnås generelt ved at udtrække olien fra fra en rose med det videnskabelige navn […]

Få Gratis E-bog & E-mail Kursus om olie

Download Mini Olie Guiden  gratis i dag og find den olie, der bedst matcher din hud. Du får også et gratis e-mail kursus fra CHLEOPATRA.