Hvad er hybenkerneolige god til?

Hybekerneolie og dens mange gode anvendelsesmuligheder

Ansigtspleje | Hudpleje | Hårpleje | Uren hud | Psoriasis | Rosacea | Anti-aging

Hvad bruges hybenkerneolie til?

Hybenkerneolie er rig på en naturlig kilde af vitamin A, kendt som trans-retinsyre. Forskning viser, at aktuel trans-retinsyre er effektivt i at hjælpe til at forebygge for tidlig aldring forårsaget af solen.

Når huden udsættes for sol, kan det øge niveauet af enzymer, der fører til nedbrydningen af ​​kollagen og elastin. Den trans-retinsyre der er i hybenkerneolie nedsætter aktiviteten af disse hud-skadelige enzymer og reducere skader forårsaget af solen.

Hybenkerneolie er en kilde til antioxidanter

Antioxidanter er mikronæringsstoffer, som beskytter vævet i kroppen.

Hybenkerneolie er rig på en række antioxidanter, herunder beta-caroten og lycopen, der bidrager med at beskytte og reparere huden mod for tidlig aldring forårsaget af den moderne livsstil.

Multivitamin tilskud til kroppen

Hybenkerneolie er som et multivitamin for din hud: rig på essentielle fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter, der er afgørende for hudens sundhed.

Hybenkerneolie er en naturlig kilde til vitamin A. Hybenkerneolie er en naturligt rig kilde af essentielle fedtsyrer.

Essentielle fedtsyrer indbefatter omega-3, 6 og 9 fedtsyrer. De er afgørende for vores generelle sundhed og sundheden for vores hud – men vores kroppe er i stand til at producere dem. Essentielle fedtsyrer bidrager til at regenerere hudceller og reparere beskadiget væv. Det er de essentielle fedtsyrer i hybenkerneolie, der undertrykker tør, solskadet hud og hjælper med at forbedre udseendet af brandsår, ar, rynker og strækmærker.

Certificeret økologisk hybenkerneolie fra CHLEOPATRA er garanteret til at indeholde minimum 75% essentielle fedtsyrer.

Læs mere om hybenkerneoliens mange formål:

Hybenkerneolie som ansigtspleje

Naturlig ansigtspleje med hybenkerneolie

Hybenkerneolie som ansigtspleje

Forebyggelse er bedre end helbredelse, er der nogen der siger. Når det kommer til pleje af ansigt og hud, så du kan ikke være for forsigtig med hvilke hudpleje produkter du anvender, da konsekvenserne af at få det forkerte kan vare et helt liv. Netop af denne grund er der flere og flere kvinder, der anvender hybenkerneolie som ansigtspleje.

I århundreder har traditionelle samfund brugt hybenkerneolie til en bred vifte af behandlinger i en række forskellige former. Hybenkerneolie kan nemlig give fordele til en bred vifte af hudsygdomme, herunder rynker, akne og eksem.

Hyben høstes fra frø af den vilde rose, “Rosa Mosqueta”, der stammer fra den sydlige del af Chile. Olien indeholder et væld af fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter. Det er disse komponenter, der er ansvarlige for egenskaberne bag hybenkerneolie, der gør den så effektiv til hudpleje til dit ansigt. Den fugter tør hud, mindsker ar, reducerer fine linjer og rynker og mindsker forekomsten af ​​nogle hud pletter.

I modsætning til mange mærkevarer inden for skønhedsprodukter, så er selv en kvalitets, koldpresset, økologisk hybenkerneolie stadig relativ billig.

Sådan virker hybenkerneolie på dit ansigt

Lycopen

Lycopen er en vigtig bestanddel af hybenkerneolie og anses for at være en meget kraftfuld og effektiv antioxidant. Det hjælper med at beskytte huden mod tegn på for tidlig aldring.

Fedtsyrer

Der er en række af fedtsyrerne i hybenkerneolie, herunder omega-3, 6 og 9. Vores kroppe er ikke i stand til at producere dem selv, men de anses for at være nødvendige for vores sundhed (dermed brugen af ​​udtrykket “essentielle fedtsyrer”). Især for hudpleje, da de hjælper med at regenerere og reparere hudceller. Fedtsyrer spiller også en vigtig rolle i at reducere forekomsten af ​​rynker, samt ar og pletter.

Vitamin A

Trans-retinsyre (vitamin A) er rigt til stede i hybenkerneolie. Når huden udsættes for solen, menes der at være en stigning i aktiviteten af ​​særlige enzymer, der ultimativt fører til nedbrydningen af ​​elastin og kollagen i huden. Den A-vitamin der er til stede i hybenkerneolie anses for at bremse virkningen af ​​de enzymer, som vil reducere graden af ​​solskadet hud.

Hvilken hybenkerneolie er bedst til dit ansigt?

Hvis du besøger din lokale sundheds-butik eller tjekke online, vil du se, at der er mange forskellige olier på markedet, og det kan være lidt forvirrende, hvilken en du skal købe. De fleste skønhedsterapeuter vil simpelt anbefale dig en økologisk, koldpresset hybenkerneolie som skulle være tilstrækkelig for de flestes behov.

Du bør endvidere gå efter en uraffineret eller ikke-raffineret olie, da den på den måde bibeholder alle oliens gode egenskaber.

Hybenkerneolie som hudpleje

Naturlig hudpleje med hybenkerneolie

Hybenkernolie til hudpleje

Hybenkerneolie er også kendt som “Rosa Mosqueta”. Den er udvundet fra bælg af en vild rose familie, som stammer fra de høje bjerge i Andesbjergene i Chile. I modsætning til almindelige roser, står frø bælgene tilbage, når rosens ”kronblade” falder af. Disse frø (også kaldet “hofter”) samles derefter og presses for at frembringe en flydende hybenkerneolie. Da denne type olie er kendt for at være nærende, er det almindeligt anvendt i hudpleje såvel som andre former for skønheds produkter.

Vitaminer du finder i hybenkerneolie

Retinol, som er et biprodukt af vitamin A findes i et overflod i hybenkerneolie. Dette vitamin har anti-aging egenskaber og gør det muligt at minimere forekomsten af fine ​​linjer og rynker på huden. Problemer med en ujævn hud tone kan også afhjælpes gennem et kontinuerlig brug af hybenkerneolie.

Hybenkerneolie har også et højt indhold af C-vitamin, som er en meget kraftig antioxidant. Den beskytter huden mod frie radikaler for at undgå cellulære skader. Desuden fremmer dette vitamin produktion af kollagen, der kan holde huden glat og lade den forblive med et ungdommeligt udseende. Olien bærer også på helbredende egenskaber, så skadet væv på huden let kan gendannes og repareres.

Hyben er også rig på fedtsyrer. Da dette vigtige vitamin ikke kan produceres af kroppen, har du brug for at få det fra eksterne kilder. Omega 6 (linolsyre) og omega 3 (linolensyre) kan hjælpe huden med at heale fra sygdomme ved at reparere vævet indefra.

Fordele ved hybenkerneolie til huden

Forskellige typer af hudsygdomme kan behandles gennem regelmæssigt brug af produkter med hybenkerneolie. Eksem og dermatitis, der vises som kløende udslæt på overfladen af ​​huden kan blive beroliget og helbredt af denne olie.

Ligeledes kan bumser såsom sorte og hvide hudorme, der er forårsaget af akne også behandles og forebygges gennem en regelmæssig behandling. Olien er også effektiv i healing af mindre forbrændinger samt solskoldning.

På grund af sin anti-aging egenskaber, kan hybenkerneolie også forhindre forekomsten af såkaldte fine ​​linjer og rynker – især i ansigtet. I virkeligheden kan det også reparere tørt og beskadiget hud ved at stimulere produktionen af sundere og nyere hudceller.

Hybenkerneolie har også vist sig at være en effektiv eliksir i at slippe af med ar. Dybe ar fra akne såvel som gamle sår og ar kan lysne op ved hjælp af de vitamin-komponenter findes i denne type af olie.

Andre fordele ved hyben olie

Hybenkerneolie er blevet så populær, at den bliver brugt i en masse forskellige skønheds produkter fra omtrent lige så mange forskellige kosmetikproducenter. Når de indgår i negleplejeprodukter, kan det gøre neglene stærkere og styrke dem fra at undgå brud og skader. Desuden kan hybenkerneolie også anvendes i hårplejeprodukter der med sin antioxidante egenskaber kan hjælpe med at reparere skørt, tørt og beskadiget hår.

Du har måske også lagt mærke til, at der produceres urtete fra hyben ekstrakter. Da hyben te indeholder høje niveauer af vitamin A og C, samt antioxidanter, kan man ved at drikke en kop af denne te regelmæssigt styrke kroppens immunsystem. Og da hyben også er effektivt mod betændelse og hævelse, gigt og ledsmerter kan dette også blive lettet og løsnet op på.

Hybenkerneolie fra Chleopatra

Ren hudpeleje med hybenkerneolie

Køb din hybenkerneolie hos CHLEOPATRA for at sikre dig den fineste olie, der findes på markedet – 100% ren og naturlig.

Sådan bruger du hybenkerneolie

Ren hybenkerneolie kan anvendes direkte på huden. Blot en lille mængde når langt – 2 til 3 dråber er sædvanligvis tilstrækkeligt. For de bedste resultater, bør olien masseres blidt på det angrebne område, indtil det er helt absorberet af huden. Hvis du bruger lotion, cremer eller andre hudplejeprodukter, der indeholder hybenkerneolie som den vigtigste ingrediens, så sørg for at du følger anvisningerne på pakken omhyggeligt.

Da denne type olie kom fra naturlige kilder, anses det for at være sikkert for alle at anvende den. Dens ernæringsmæssige indhold gør det muligt at genoprette hudens naturlige balance, således at man forbedre hudens generelle udseende og konsistens.

Hybenkerneolie som hårpleje

Naturlig hårpleje med hybenkerneolie

Hybenkerneolie som hårpleje

Har du problemer med håret og samtidig kæmper en kamp for at råd til den høje pris på salon hårpleje behandlinger? Ja så skulle du måske overveje egenomsorg og i stedet bruge naturlige produkter såsom hybenkerneolie? I øjeblikket er det en af ​​de mest velkendte økologiske behandlinger til hår problemer, herunder skæl, tørt hår og ødelagt hår. Forskellige undersøgelser har vist, at hybenkerneolie har regenererende egenskaber, der gavner hovedbunden og håret.

Men før vi går ned til de detaljerede fordele af denne olie, så lad os først prøve at forstå de komponenter, der gør olien så effektiv.

Hybenkerneoliens indhold

Hybenkerneolie indeholder flere næringsstoffer, som omfatter:

  • Vitamin A – retinol
  • Omega 6 – linolsyre
  • Omega 9 – Oliesyre
  • Lycopen – en yderst effektiv antioxidant
  • Beta-caroten – En god kilde til pro-vitamin A, en anden form for antioxidant
  • Naturlig C-vitamin

Mens hybenkerneolie kan bruges effektivt som en basisk olie i produkter, som du kan finde på butikshylderne, er den ofte blandet med andre olier og i værste tilfælde med en bunke af forskellige kemikalier. Vi anbefaler, at du bruger hybenkerneolie helt ren.

Hybenoliens mange fordele

Nu, hvor vi har identificeret det magtfulde indhold af hybenolie, er det næste vigtige at forstå hvilke fordele det giver håret. Mange andre olier har brug for fortynding med en anden type af vegetabilsk eller æterisk olie, som normalt efterlader en fedtet fornemmelse i håret. Dette er ikke tilfældet med hybenolie. Praktisk talt så kan du bruge olien direkte på hovedbunden uden, at fortynde den og uden at få en fedtet fornemmelse. Derudover absorberes olien let ind i hovedbunden, så du let og sikkert kan nyde dens fordele, der er opført på listen nedenfor.

– Haft en dårlig hår dag på grund af tørhed og skader? Well, så er hybenolie den helt rigtige vej at gå. Bare opvarm olien i en skål og anvend den på hovedbunden ved at massére den blidt i ca 10 minutter. Sørg for at du dækker alle områder af din hovedbund og damp i 10 minutter, lad olien hvile i en time og derefter vasker du det grundigt. Resultatet er et blødt, glat, og revitaliseret hår.

– Vil du have en øjeblikkelig glans til dit hår? Uanset om du har permanentet hår, farvet hår eller kedeligt hår, kan hyben olie bringe den gnist du har mistet tilbage, især når den anvendes regelmæssigt.

– Skæl og andre hovedbunds betingelser kan også behandles med denne olie. Ved blot at massere olie på hovedbunden, er det er bevist, at det reducere skæl.

– Kedeligt og slattent hår kan forebygges ved hjælp af denne vegetabilske olie. Hybenolie kan tilføje tæthed og volumen til håret og efterlader det næret, fugtet og silkeblødt. Dette er muligt ved oliens A-vitamin indhold, som gør et fantastisk stykke arbejde i påfyldning af livløst hår.

Konklusion af hårhistorien

Du behøver ikke at finde dig i skader på håret, hvis du kan bruge hybenolie til at få et skinnende, glat og skæl-frit hår, er det så ikke det du har lyst til? Der er andre former for produkter som cremer og sæber, der bruger hybenolie som en ingrediens. Men det er tilrådeligt, at du vælge den rene olie, da den er langt mere effektivt. For at sikre en varig effekt af ​​denne olie, skal du sørge for at holde olien på et køligt sted.

Hybenkerneolie til uren hud

Behandling af akne og akne-ar med hybenkerneolie

Hybenkerneolie mod akne og ar-dannelse

Da hybenkerneolie er kendt for sine helbredende og anti-mikrobielle egenskaber, er det efterhånden blevet meget udbredt i forskellige hudplejeprodukter. Det indeholder høje niveauer af både vitamin C og A. Begge menes at være nødvendige for cellulær regenerering og vedligeholdelse af en sund hud. Desuden indeholder denne olie også fedtsyrer som omega 3 og 6, der kan hjælpe med at reparere brudte cellemembraner og væv. Olien menes derfor at være god mod akne og ar.

Hybenkerneolie til behandling af akne

På trods af at olien er kategoriseret som en vegetabilsk olie, er hyben olie faktisk en tørrende olie (sammenlignet med andre basiske olier). Netop af denne grund kan det meget vel være nyttigt i behandlingen af akne, endda selv om patienten typisk er meget følsom over for produkter, som kan være olieagtig. Mange betragter hyben olie (eller hyben olie baserede produkter) for at være bedre end de fleste kommercielle anti-akne produkter. Hyben olie giver et naturligt alternativ til cremer og salver, som måske eller måske ikke er godt for huden.

Det bør dog i den sammenhæng nævnes, at brugen af ​​hyben olie til behandling af akne imidlertid bør håndteres forsigtigt, hvis man har en meget fedtet hud. Nogle hudpleje eksperter anbefaler ikke dets anvendelse til bestemte typer mennesker, der har en særlig fedtet hud, da der er en risiko for, at det kan forværre huden og akne problemerne endnu mere. Det anbefales derfor, at en hudlæge (eller en anden hudpleje ekspert) konsulteres først, før du begynder at bruge hyben olie til behandling af akne, når der er en potentiale risiko for en reaktion eller for en forøget følsomhed i huden.

Hybenkerneolie til behandling af ardannelse

Mens brugen af ​​hyben olie på friske akne mærker stadig er ved at blive evalueret, har dens brug vist sig effektiv i at reparere akne ar samt andre former for ar og hud pletter. Gennem regelmæssig brug, kan mærker og ar bliver mindre fremtrædende med tiden. Ofte vil huden vende tilbage til den oprindelige hudfarve (selv om der ikke er nogen garanti for, at det kan fjerne ar helt).

Den anti-ardannelse egenskab hybenkerneolie har er ikke kun for akne ar. Den kan anvendes (under lægelig rådgivning) mod ar der er efterladt fra skoldkopper samt mindre forbrændinger og andre typer sår. Den kan også anvendes til ar efterladt fra bylder og andre former for skader. Der har været nogle overvejelser om hybenkerneolie kan anvendes sikkert på de ar, der er efterladt efter operationen for brystkræft.

Sådan virker hybenkerneolie

Brugen af hyben olie på huden får den til at stimulere produktionen af ​​nye og sunde celler. Dens antioxidant og anti-mikrobielle egenskaber kan minimere væksten af ​​bakterier, så man undgår forskellige typer af bumser (akne, hudorme, mv.) når den anvendes til arret hud. Tilhængerne af denne olie hævder, at det reparerer væv, så de beskadigede celler er brudt ned og erstattes med nye celler.

Hybenkerneolie fra Chleopatra

Hybenkerneolie god mod akne og akne-ar

Med hybenkerneolie på hylden har du et godt og helt naturligt middel til behandling af akne og ar. Læs mere om hybenkerneolie fra CHLEOPATRA her.

Fordele ved at bruge hybenkerneolie til behandling af hudproblemer

Da denne type olie er udvundet fra naturlige kilder, indeholder den ikke nogen former for skadelige kemikalier. I virkeligheden er det fyldt med vitaminer og antioxidanter, der kan hjælpe med at holde huden glat, sund og med et ungdommeligt udseende.

Anvendelsen af ​​hyben olie på huden er en enkel procedure. Du skal blot massere det forsigtigt på de berørte områder i et regelmæssigt interval.

Bortset fra de helbredende egenskaber, der hjælper i behandlingen af hud pletter og ar, er hyben olie også blevet fremmet som havende anti-aging egenskaber. Ens hud kan forblive blød og glat efterhånden som den helbredende olie stimulerer produktionen af ​​kollagen.

I modsætning til andre hudplejeprodukter, er denne type olie ikke-fedtet. Den vil ikke tilstoppe porerne og forårsage snavs til at blive fanget under huden. Og selv hvis det bruges i behandlingen af ​​akne og akne ar, vil den ikke efterlade huden tør md et kedeligt udseende. Mange tilhængere bruger endda denne olie som en fugtighedscreme.

Vælg ren økologisk hybenkerneolie

Da der er en masse hudpleje produkter tilgængelige på markedet, og hvis du er bekymret for kvaliteten af de produkter, du lægger på din hud, så skal du vælge en økologisk hybenkerneolie. Læs altid pakkens etiketter og sørg for at følge leverandørens anbefalinger da nogle produkter skal vaskes af, mens andre kan forblive på huden natten over eller endda under anden form for makeup.

Bemærk, at hybenkerneolie har en særskilt duft, der kan være ganske ubehageligt for nogle mennesker. Hvis du opdager, at du ikke kan lide duften, så kan du eventuelt blande den op med andre vegetabilske olier som macadamia olie eller mandelolie for at formilde duften.

Hybenkerneolie mod psoriasis

Naturlig behandling af psoriasis med hybenkerneolie

Behandling af psoriasis med hybenkerneolie

Psoriasis er en kedelig men desværre meget almindelig hud-relateret komplikation, der desværre påvirker mange mennesker i dag, og det er typisk resultatet af arvelige og genetiske faktorer der spiller ind. Tilstanden opstår når produktionen af ​​nye hudceller fremskyndes. De almindelige symptomer på psoriasis omfatter pletter af tyk, pink, nyt hud, og det ser ud, selvom det er dækket med nogle flager af dødt hud.

Der er mange grunde til, hvorfor produktionen af ​​hudceller kan fremskyndes. Følelsesmæssige problemer som stress og infektioner er de mest almindelige årsager til denne tilstand.

Videnskaben har ikke en fuldstændig forståelse af de virkelige årsager til psoriasis, selvom de kloge mennesker er opmærksomme på nogle faktorer, der kan forværre hudens tilstand. De fleste medicinske behandlinger af psoriasis er baseret omkring ordination af kortison produkter, selvom disse ofte kun giver en midlertidig lindring fra symptomerne.

Hvis psoriasis ikke behandles effektivt, kan betingelse føre til permanente skader og ardannelse i huden. Overforbrug og stor afhængighed af kortison baserede produkter er ikke noget man skal ønske sig og derfor er der mange mennesker, der henvender sig for at forsøge at bruge naturlige produkter til en effektiv behandling i stedet.

Et naturligt produkt, der oftest overvejes er hybenkerneolie (eller en creme eller balsam, der indeholder hybenolie som en af de aktive bestanddele). Men før du overvejer at bruge hybenolie til at behandle din psoriasis, så anbefales det altid, at du konfronterer idéen med din læge først.

Hybenolie

Lige som navnet antyder, stammer Rose Hip Oil (hybenolie) fra hoften af rosen. Det er frugten af rose planten, som primært opstår efter rosenbladene er faldet af. Dette produkt er bredt blevet betragtet som en passende behandling af psoriasis på grund af dens gode bestanddele. Disse komponenter omfatter omega 3, omega 6 og omega 9 fedtsyrer, antioxidanter og vitamin C.

Psoriasis behandling med hybenolie

Brugen af ​​hybenolie har ikke medført nogen kendte bivirkninger for de mange mennesker der har brugt det. Du vil være i stand til at få en hurtigere lindring fra din psoriasis tilstand, når du begynder at gøre brug af dette produkt. Du ville basalt set blive nødt til at anvende olien på det angrebne område et par gange i løbet af dagen for en maksimal effekt. Hvis du er i stand til at kombinere hyben olie med aloe vera, vil det kunne forbedre behandlingen. Dette stof er blevet almindeligt anvendt i forskellige dele af verden med henblik på behandling af forskellige former for medicinske tilstande. Hvis du har brug for at behandle den tørre hud i psoriasis områder, kan du stadig gøre brug af hyben olie eller en lotion.

Hvis du har haft problemer med psoriasis i lang tid, og du ikke har fundet den rigtige form for behandling for din tilstand, så er det måske på tide for dig at overveje de potentielt store fordele hybenolie kan give til din hud.

Hybenkerneolie mod rosacea

Naturlig behandling af rosacea med hybenkerneolie

Behandling af rosacea med hybenkerneolie

Rosacea er en ikke-usædvanlig tilstand, der påvirker ansigtet og er karakteriseret ved at huden rødmer i en varierende mængde. Det rammer typisk kvinder der er over 30, men kan også påvirke udseendet af ansigtet for andre grupper af personer (især dem med en lysere hud). Tilstanden kan opstå som resultatet af blodkar der udvider sig, hvilket giver ansigtet et rødligt udseende, især omkring de øvre kinder og omkring næsen.

Desværre er der ingen kendte helbredelsesmetoder for rosacea. Men selve det at forstå, hvad det er som udløser en påvirkning, er et godt udgangspunkt for at styre betingelserne for eventuelle udbrud. For eksempel, hvis du bor i et koldt klima, hvor du spenderer din tid mellem at være udendørs og inde i et tørt, centralt opvarmet miljø, kan det være en væsentlig faktor for mange mennesker, der er tilbøjelig til at få rosacea. Hos andre mennesker udløses deres rosacea af nærmest det modsatte vejrforhold, især når det er varmt og fugtigt.

Bestemte fødevarer såsom krydret mad, alkohol og koffein kan i nogle tilfælde også aktivere rosacea.

Mens der ikke er nogen decideret kur mod rosacea, så er der mange mennesker der henvender sig til naturlige behandlinger for lettelse af symptomerne. Disse naturlige alternativer omfatter Aloe Vera, Tea Tree Oil, havtorn frø olie og hybenolie. Vær opmærksom på, at som det er med enhver anden medicinsk tilstand, så bør du tale med din læge eller hudlæge først, hvis du overvejer at bruge et af disse naturlige elementer for at hjælpe med at få kontrol over din tilstand.

Hybenoliens virkning

Hybenolie er tilgængelig i en lang række hudplejeprodukter. Bestanddelene af hybenolie omfatter vitamin A, vitamin E og essentielle fedtsyrer, der anses for at tilvejebringe en anti-inflammatorisk fordel for huden. Dokumenterede anvendelser af hyben olie omfatter bla. beskyttelse mod rynker, bekæmpelse af hudens aldring, strækmærker, ar, brandsår, psoriasis, eksem og en række andre hudsygdomme.

Hvis du tjekker på forskellige internet fora, hvor folk diskuterer rosacea, så vil du opdage, at der er mange som hævder, at hybenolie har hjulpet dem. De anvender det dagligt (ofte om aftenen, før de går i seng), og de vil ofte kommentere, at det har hjulpet dem, især når de har holdt ved med at bruge det i et par måneder eller deromkring. Det tager altså noget tid før en virkning kan ses, så man bør ikke forvente at se de store mirakler natten over.

Køb hybenolie

Hybenkerneolie er et relativt billigt produkt, så hvis du lider af rosacea, så kan det være værd at prøve hybenolie (med godkendelse fra din hudlæge). Dog skal det nævnes, at en positiv forskning om brug af hybenolie som en behandling for rosacea er yderst begrænset – den eneste dokumentation for dets anvendelse er anekdotisk på nuværende tidspunkt. Hertil kommer, at selv om nogle mennesker der har prøvet det, har rapporteret at deres hud reagerede positivt på olien i form af behandling af bumser eller lignende, så afhænger det meget af din hud.

Hybenkerneolie som anti-aging

Hybenkerneolie mod rynker og finje linjer

Hybenkerneolie som anti-aging

Det er ikke et smukt ord for langt de fleste. Ingen af ​​os vil have dem, og de fleste af os har dem i varierende grad. Selv om der er produkter og behandlinger, der hævder at reducere og fjerne dem, er der i virkeligheden ikke meget du kan gøre for at slippe af med dem, når de først begynder at vise sig.

Som det gamle ordsprog siger, forebyggelse er bedre end helbredelse, og hvis du søger på skønhed på internettet så vil du opdage, at der er mange (naturlige) produkter, som folk tror, ​​giver dem en vis grad af beskyttelse. Det skal siges, at det bedste hudpleje rynke forebyggelse produkt, der er til rådighed, er sol-creme som beskyttelse af huden mod solskader. Det er immervæk den bedste forebyggelse rynke rådgivning der kan gives. Solen er nemlig den største årsag til, at vi får rynker.

Hyben olie indeholder mange naturlige komponenter, der er gavnlig for hudpleje. Heriblandt antioxidanter, fedtsyrer (omega 3, omega 6 og omega 9) og vitamin A. Hvilke af disse komponenter der faktisk giver rynke beskyttelses fordelen er ikke helt klart, da undersøgelser har rapporteret modstridende resultater. Nogle har peget på en retinol derivat, kan være til stede, mens andre foretrækker at tro, at de rigelige Omega 3 og omega 6 fedtsyrer kan være de mest værdifulde bestanddele.

Gennem årene har der været en række påstande om, hvordan hyben olie kan forbedre udseendet af din hud med hensyn til rynker og ar. Disse påstande om regelmæssig anvendelse af hybenolie omfatter:

– Den vil reducere den skadelige ‘tørring’ som huden er blevet påvirket af fra solen.

– Den vil reducere tegn på for tidlig aldring.

– Det vil reducere forekomsten af ​​ar gennem reduktion af rødme og / eller hyperpigmentering. Manifestation af akne ardannelse kan reduceres.

– Synligheden af ​​nogle brandmærker kan reduceres.

Analyse af Hybenolie

Gennem årene har der været en række undersøgelser, der ser på forskellige aspekter af, hvordan hyben olie kan hjælpe hudens udseende. Mange af disse har været forbundet med forbrændinger og ardannelse, men nogle har omfattet spørgsmål vedrørende rynker og aldring af huden. I en undersøgelse fra 1983 foretaget i Chile med 180 patienter, der lider af ar enten forårsaget af kirurgi, forbrændinger eller traume sammen med for tidlig aldring, blev de testet med hybenolie og en placebo-kontrol. Resultaterne af denne undersøgelse var meget opmuntrende og dem, der hele tiden har anvendt hyben olie rapporterede svækket ardannelse og rynker, forbedret hudfarve og farve og bremset udviklingen af ​​tidlig aldring af huden.

Sådan bruges hyben olie

Mange kvinder er ikke nødvendigvis glade for lugten af ​​hybenolie og nogle anbefaler at tilføje et par dråber af en æterisk olie for at give den en anden duft. Olien kan pålægges om aftenen, lige før man skal i seng. Det er altid bedst at rengøre huden på forhånd og fjerne al make-up (nogle mennesker vil anbefale jojobaolie at gøre dette). Splash noget koldt vand direkte på dit ansigt og derefter anvender du blot et par dråber olie (anvendelse af det kolde vand synes at forbedre absorptionshastigheden af olien).

Hybenkerneolie fra Chleopatra

Naturlig god ansigtolie til pleje af ansigtet

Find den hos CHLEOPATRA – forhandler af mange vegetabilske olier, både økologiske, koldpresset og altid urafineret. Perfekt til hud og hår.