hyben

Hvad er hybenkerneolie?

Hybenkerneolie er en klassisk olie til følsom og sart hud, og en luksuriøs vegetabilsk olie, som er meget effektiv til regenerering af celler og væv.

Hybenkerneolie anses for at være en af ​​de bedste anti-rynke olier til rådighed i dag. Den beroliger de fine linjer, især omkring øjnene og munden. Den giver elasticitet til huden og hjælper mod hudens ældning. Olien absorberes hurtigt ind i huden, uden at efterflade en fedtet overflade, hvilket gør den til en fremragende ansigtsolie. Hybekerneolie kan sagtens anvendes ufortyndet (100% rent).



Hybenkerneolie hedder på engelsk “Rosehip Oil”

Hybenolie er en frugt-olie udvundet fra hoften af rosen. Hoften er den frugt, der er tilbage efter en rose har blomstret og kronbladene er faldet. Hybenolie kan anvendes af alle personer, uanset alder, og uanset hudtype. Den superfine olie absorberes let af huden og efterlader ikke nogen olierester.

Rose Hip Oil kommer fra vilde hyben buske og er en naturlig rig kilde til essentielle fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter.





Køb din hybenkerneolie hos

Chleopatra

Hybenkerneolie, koldpresset og økologisk - 30 ml

En super lækker hybenolie til krop, hud og hår. CHLEOPATRA tilbyder dig denne luksuriøse vegetabilske olie i en sand eliksir flaske.



De bedste priser på hybenkerneolie i Danmark

ProducentProduktIndholdPrisBestil
Fuerza VitalHybenkerneolie m. rose20 ml69,00
Bestil Hybenkerneolie
Natur DragerietHybenkerneolie50 ml89,00
Bestil Hybenkerneolie
Natur DragerietHybenkerneolie økologisk50 ml104,00
Bestil Hybenkerneolie
ChleopatraHybenkerneolie økologisk (koldpresset)30 ml155,95
Bestil Hybenkerneolie
Dina EcoGolden Premium Hybenkerneolie33 ml140,00
Bestil Hybenkerneolie

Essentielle Fedtsyrer i Hybenkerneolie

16%
Oliesyre

En monoumættede omega-9-fedtsyre

4%
Palmitinsyre

En mættet fedtsyre

45%
Linolsyre

En omega-6 essentiel fedtsyre

33%
Linolensyre

En omega-3 essentiel fedtsyre















Specifikationer for hybenkerneolie



Anvendelse

Hybenkerneolie er en universal olie, der kan bruges på mange måder. Da olien er både blødgørende og hurtigt absorberende, er den velegnet som både hudpleje, hårpleje, håndpleje og kropspleje.

Til dagligt, kan hybenolie anvendes som en håndlotion. Trods den stærke orange farve, så misfarver den ikke hænderne, når først olien er absorberet ad huden.

Som hårpleje blødgør den håret og giver det mere fylde. Oliens indhold af fedtsyrer stimulerer hovedbunden. Hybenolie er især god til tørt og kemikalie ødelagt hår.

 

Hybenolie er blevet brugt til at forbedre følgende hudproblemer:

Strækmærker, UV-skader fra overeksponering for solen, ar fra kirurgi, brandsår,akne., eksem, psoriasis, rynker og tidlig aldring af huden, hyper-pigmentering, dermatitis, forbrændinger, herunder fra stråling og solforbrændinger. Hyben kan bruges til hud beskadiget af, eller over-eksponeret for, ultraviolet stråling fra solen eller røntgen (x-ray) stråling. Alders pletter, skøre negle samt tørt og ødelagt hår

100% Naturlig, økologisk og koldpresset frøolie

Hvor kan jeg købe hybenkerneolie?

CHLEOPATRAs hybenolie er rig på næringsstoffer, der både fugter, beskytter og styrker huden. Olien er super rig på A-vitamin og C-vitamin samt de vigtige og fedtholdige Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer.

Olien er helt ren og absolut fri for parabener, parfume, æteriske olier, koncerveringsmidler og anden form for kemi. Det er en helt naturlig og ren olie.

Din naturlige hudpleje

CHLEOPATRA tilbyder dig flere forskellige vegetabilske olier til kosmetik. Alle 100% rene, oftest koldpresset og økologisk.